Horecabeurs op Ameland

BUREN – Op woensdag 11 maart is er een Horecabeurs in De Boeg op Klein Vaarwater te Buren.

Ameland heeft de beurs een aantal jaren moeten ontberen, maar de KHN afdeling Ameland heeft besloten dat er vanaf dit jaar jaarlijks een Horecabeurs Ameland georganiseerd gaat worden.

KHN afdeling Ameland heeft daarvoor vele relaties en leveranciers uitgenodigd en het wordt dan ook een grote beurs met vele leveranciers. Onder andere leveranciers van keukenapparatuur, inrichting, software, kassa’s, camerabeveiliging, accountancy, adviseurs op diverse gebieden, groothandels, dranken, wijnen, koffie, schoonmaakartikelen, linnengoed, tafeldecoratie, servies, relatiegeschenken en onderhoudsbedrijven zullen vertegenwoordigd zijn.

De Horecabeurs Ameland wordt traditiegetrouw georganiseerd in de Boeg en bijbehorende sportzaal op Klein Vaarwater in Buren. Dit beurs is op woensdag 11 maart 2015 van 16.00 uur tot 22.00 uur en vervolgens is er nog voldoende gelegenheid om te ‘netwerken’ onder het genot van een glas.

KHN afdeling Ameland nodigt iedereen van harte uit op de eerste onafhankelijke horecabeurs van Ameland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *