RSS
Zoeken

Horecabeurs Ameland 2018

Geplaatst op: 13 februari 2018 - Categorie: Alles & Algemeen

BUREN - Horeca afdeling Ameland organiseert een horecabeurs, een vakbeurs voor horeca en recreatie.

  • Datum: dinsdag 13 februari 2018
  • Horecabeurs: 16.00 tot 22.00 uur
  • Netwerkborrel: 22.00 tot 1.00 uur
  • Locatie: Vakantiepark Klein Vaarwater
  • Gratis entree

De hele dag staan relaties en leveranciers voor u klaar. Onder andere leveranciers van keukenapparatuur, inrichting, software, kassa’s, accountancy, groothandels, dranken, wijnen, koffie, schoonmaakartikelen, linnengoed, meubels, tafeldecoratie, servies, relatiegeschenken en onderhoudsbedrijven zullen vertegenwoordigd zijn. Ook is er een kookwedstrijd, de allereerste van Ameland.

De Kookwedstijd Klaar Af Kook
Er staan drie kookstations met alle dezelfde apparatuur. Elke kandidaat krijgt een foodbox met allemaal dezelfde ingrediënten. De creativiteit van de kok gaat er dan voor zorgen dat hier de mooiste gerechten van gemaakt worden. Deze gerechten worden vervolgens beoordeeld door een vakkundige jury. De winnende kok mag met een collega mee naar de trendtour van Foodyard in San Sebastian Spanje. Drie dagen volledig verzorgd.

Workshops
Er worden diverse workshops aangeboden.
Sushi
Hoe maak je zelf de beste en de lekkerste sushi. Dit leert u van de ‘Amelander Japanner’ Tomoko.

Barista
Steeds populairder en niet zomaar koffie zetten. Hoe wordt je een heuse barista. Deze workshop wordt verzorgd door Beukenhorst koffie.

De netwerkborrel van Ameland
Na de beurs is er nog voldoende gelegenheid om te ‘netwerken’ in de feestzaal onder het genot van een (gratis) glas bier of een wijntje. Dit jaar hebben wij de top van de coverbands in Nederland uitgenodigd: de “Hottub Heros”. Ze brengen een knallende en energieke show waarin het publiek in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits wordt geleid.

Horecavereniging afdeling Ameland tot slot: "Deze Amelander horecabeurs kan alleen maar succesvol zijn en blijven in de komende jaren met een grote opkomst. Graag nodigen we alle ondernemers, particuliere verhuurders, groepsverblijven, winkeliers, verenigingen en andere belangstellenden van harte uit!"

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?