Horeca Beurs Ameland en Biertapwedstrijd

BUREN – Koninklijke Horeca Afdeling Ameland organiseert op dinsdag 2 februari een Horeca beurs in de Boeg op Klein Vaarwater in Buren.

Er zijn leveranciers van diverse apparatuur aanwezig en er is ruimte om te netwerken.

Het is een beurs voor alle ondernemers van Ameland, voor particuliere verhuurders, winkeliers, verenigingen en iedereen die belangstellend is.

In de middag is er een presentatie met als onderwerp: "Future proof ondernemen". Christiaan Severijns praat u bij over hoe je om kunt gaan met veranderingen en trends. De presentatie is om 17.00 uur.

Vanaf 19.00 zijn er optredend van diverse muzikanten en om 19.30 is er een Biertapwedstrijd. Het gaat om het Amelander Kampioenschap Biertappen: wie tapt de mooiste schuimkraag van het eiland?

Daarna is er tot 01.00 uur is er gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Klik op de foto hieronder om het hele prgramma te zien.

– de Horeca van Ameland is mooi vertegenwoordigd op Ameland-Actueel.nl – laadt ameland-actueel op uw smartphone, ga naar Locaties (het zuilentempeltje onder in beeld) en daarna naar Restaurant & Uitgaan, Overnachting & Verblijf, Winkel & Bedrijf en u ziet ze gepresenteerd –

⇒ aanmelden voor presentatie de app en de mobiele website Ameland Actueel kan hier

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *