Crowdfunding Ameland Van A naar B slotakkoord

HOLLUM – De crowdfundingactie Van A naar B, die in de maand december op het eiland Ameland liep is tot zover succesvol verlopen. De Eurometer staat inmiddels op meer dan drieduizend euro. Dit is nog niet het streefbedrag van tienduizend, maar de actie is ook nog niet afgesloten. Het slot is gepland in de Voorjaarsvakantie. De projectgroep is zeer tevreden met de opbrengst tot nu toe. (De feiten zijn dus heel anders dan de LC ons vandaag wil doen geloven).

Verhuizen

Van A naar B wil twee Hollumers, Ria en Anthony Evers, helpen terug te verhuizen naar Bonaire: Van A(meland) naar B(onaire). Door allerlei pech en tegenslag zijn ze niet in staat dat helemaal zelfstandig voor elkaar te krijgen. Met financiële hulp is dat wel mogelijk.

Voor de crowdfunding zijn diverse acties opgezet. Er is een Dinnershow georganiseerd, er zijn lekkernijen, kaarsen en kaarten verkocht op een rommelmarkt in Ballum en Sfeermarkt in Hollum, er zijn workshops keramiek gegeven waarbij de opbrengst voor Van A naar B was en er is op straat muziek gemaakt. Dat leverde ook heel wat euro’s op.

Voorjaarsvakantie

De projectgroep, bestaande uit vijf dorpsgenoten, gaat tot en met de Voorjaarsvakantie door met hun actie. Er zijn nog kaarten die verkocht kunnen worden, er wordt nog een workshop georganiseerd en er worden Hilarische Wandelingen door Hollum gelopen met de Drie Tantes. In de Voorjaarsvakantie wordt tot slot nog een Kunst- en Curiosa Veiling georganiseerd, waarvoor een ieder objecten kan inbrengen.

Kaarten en banknummer

Wie nog bij wil dragen aan de laatste loodjes kan Van A naar B-kaarten bestellen via de website van Persbureau Ameland. De kaarten kosten 6 euro voor een pakje van 14.

Er kan ook nog steeds geld overgemaakt worden naar.

  • NL 54 RABO 0302008098
  • t.a.v Diaconie hervormde gemeente Ameland
  • onder vermelding van Van A naar B


⇒ lees hier over de Veiling en bekijk de groeiende catalogus

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *