Home Ride 2013

HEERENVEEN – Op 15 en 16 juni fietst Sietse Douma – hij werkt bij provincie Fryslân en doet aan de sportieve evenementen op Ameland mee – samen met een team van de sportschool van Sportstad Heerenveen voor Home Ride 2013. Met een team van 10 renners fietst hij van Groningen naar Maastricht, via de Afsluitdijk: 500 km in 24 uur. Onderweg passeren ze acht Ronald McDonald Huizen, het goede doel waarvoor de Home Ride geld inzamelt.

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen in het ziekenhuis hun ouders altijd dichtbij hebben. De Ronald McDonald Huizen maken dat mogelijk. Ouders logeren vlakbij het ziekenhuis en kunnen op ieder moment bij hun zieke kind zijn. En dat heeft ook nog een bewezen positief effect op het genezingsproces.

Er zijn inmiddels al 70 teams ingeschreven die deze lange rit gaan maken. Het team van Sietse Douma heet Rochelle en is via deze link te sponsoren: Rochelle

Douma: ”Iedere bijdrage (groot en klein) is welkom. Namens alle kinderen in het ziekenhuis en hun familie, alvast bedankt! “

>>> lees hier meer over Home Ride 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *