Hidde Kat Journaal op de LOA

NES – Op zaterdag 14 juli was het eerste Hidde Kat Journaal, een radioprogramma in het programma Marc op de Middag op de LOA. In het Hidde Kat Journaal wordt gepraat over het Zomer vol … programma van Stichting Hidde Dirks Kat 2018.  Het programma van de komende week komt voorbij en er worden tips gegeven.

Hidde Kat Journaal in Marc op de Middag

Het Hidde Kat Journaal is in de zomerweken van half juli tot eind augustus elke zaterdagmiddag in het programma Marc op de Middag op de Lokale Omroep Ameland te horen om ongeveer 15:15 uur. Daarin worden de nieuwtjes van die week verteld en tips gegeven over het zomerprogogramma.

LOA

De LOA is te beluisteren via de televisie, via Kabelkrant Ameland en op de radio op 89.4 FM en op dekabel op 105.8.

Woensdag Walvisdag

Eiland van Hidde Dirks Kat heeft van 18 juli tot en met 22 augustus een zomerprogramma. Woensdag is dan Walvisdag, met verhalen, films en culinaire expedities.

lees hier over het programma of bekijk de foto's van de folder hieronder

lees hier over Walvissen en Hidde Dirks Kat

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *