Heterdaadje in Hollum

HOLLUM – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Fabriekweg een 36-jarige man uit Hollum aangehouden op verdenking van inbraak. De man was een vakantiewoning van State Klaver Vier aan de Tussendijken binnengedrongen en was daar bezig spullen te verzamelen, toen hij door één van de bewoners werd gezien. Hij ging er vandoor maar kon op de Fabrieksweg door ondertussen gealarmeerde vrienden worden aangehouden.

Met krachtdadig optreden hielden Minne Kanger, Bjorn Wijnberg en hun Hollumer maten de man aan. Daar hadden ze nog een hele kluif aan, want de doerak verzette zich hevig. De politie nam hem over en bracht hem naar het bureau aan de vaste wal voor nader onderzoek. Hier werd hij ingesloten. De Kerstdagen bracht hij niet door in de cel. Na verhoor mocht de man met proces-verbaal het bureau weer verlaten.

De verdachte werkt op een vakantiepark op Ameland.
 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *