Het Ameland Journaal

HOLLUM – Het Ameland Journaal van Video Ameland en Persbureau Ameland brengt interessante onderwerpen van Ameland op een flitsende manier in beeld. Met geluid en interviews, gefilmd met een professionele camera en gemonteerd volgens de kunst van het vak.

Regels van het spel
Dit Ameland Journaal monteert passende muziek onder de beelden. Dat maakt het journaal tot een fraaie kleine documentaire. Een lust voor oog en oor. Wie volgens de regels van het spel speelt moet voor de muziekrechten betalen. En dit Ameland Journaal speelt volgens de regels.

Op de aftiteling
U kunt met uw naam of de naam van uw bedrijf genoemd worden op de aftiteling van het journaal. Dit Ameland Journaal is mede mogelijk gemaakt door… met een shot van het bedrijf met logo, 5 seconden vol in beeld.
Voor 50 euro per journaal bent u de Journaal Sponsor.
Het Ameland Journaal blijft altijd te zien op de website van zowel Video Ameland als Persbureau Ameland, bij de datum van uitkomst en in het overzicht van de journaals op beide websites.

Journaal Sponsor
Sponsoren kunnen zich melden bij Yehudi Arnold via info@videoameland.nl
of bij Jeanet de Jong via  
info@persbureau-ameland.nl

>>> lees hier over de lancering van het Ameland Journaal en over de videoboodschappen en clips die u zelf kunt laten maken door Video Ameland.

Het allereerste Ameland Journaal
Het allereerste Ameland Journaal van het eiland zag het licht op 26 november 2009.
Het was de geschiedenis van de bramen.

>>> kijk hier voor alle Ameland Journaals

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *