Havenland

Hollum – Maandag 22 t/m woensdag 24 mei werkt een groep van 15 Friese mediakunstenaars & NHL studenten, mediadocent Jeroen Deen (Sneek) en kunstenaar Michiel Koelink (Amsterdam) op Ameland aan Havenland.
Zij gaan als "beeld- en geluidjutters" aan het werk in de veerhaven, op het vliegveld Ballum en in het tijdelijk MediaLab. Ze bouwen aan een groeiende webcollage met beeld en geluid van Ameland.
Zondag 28 mei verzorgen digitale pionier Peter Mertens (Amsterdam) en geluidskunstenaar Harold Schellinx (Parijs) een live internet concert vanuit de Amelander vuurtoren.
Het concert begint om 14.00 en zal doorgaan tot dat de vuurtoren ’s avonds wordt ontstoken. Er wordt via internet contact gelegd met vele locaties in vele landen, waar ook muzikanten en geluidkunstenaars zullen bijdragen in de live internetstream. 
De resultaten zijn te volgen met breedband internet en multimedia computer op het adres: www.archipel.nu
Bron: Dit Eiland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *