Havenland

Voor de vierde keer lanceert Galerie-Hotel Dit Eiland in Hollum tijdens de landelijke Week van de Zee (21 t/m 28 mei) een virtueel eiland. Dit vierde eiland heeft de naam Havenland meegekregen. In voorgaande jaren zijn vanuit het Archipel MediaLab de volgende eilanden ontdekt: Geluidseiland (2003), Schateiland (2004) en Zandoog (2005). Tijdens de Week van de Zee wordt een aantal kunstenaars uitgenodigd om de virtuele eilanden in beeld te brengen. Dit is te volgen via webcast en diverse foto- en weblogs. Na de Week van de Zee kunnen via www.archipel.nu/medialab de gemaakte werken bekeken en beluisterd worden.
Tijdens het project Havenland is op 28 mei een afsluitende kunstmanifestatie vanuit de Amelander vuurtoren. Vanaf 14.00 creëren Harold Schellinx en Peter Mertens vanuit de vuurtoren live muziekwerken.
Bron: Dit Eiland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *