Hartekind Walk op Ameland

HOLLUM – Margrete Stern uit Hollum loopt vandaag een sponsorloop in de vorm van een hart. Zij haalt daarmee geld op voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen in de leeftijd onder de 15 jaar. Wetenschappelijk onderzoek is noodzakelijk voor betere overlevingskansen en het vergroten van de kwaliteit van leven.

De loop van Margrete is onderdeel van de de Hartekind Walk die van 6 t/m 12 december overal in het land gelopen wordt.

Hartekind Walk is een wandeling in je eigen omgeving in de vorm van een hart om de 25.000 hartekinderen in Nederland te helpen. De wandelaars halen zoveel mogelijk sponsorgeld op.

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. Maak je hart voor het hart van een ander! #maakjehart.

Nabericht – Margrete Stern liep samen met Helga Poortinga zo'n 20 kilometer in de vorm van een hart. Ze haalden 507 euro op en bedanken alle donateurs.

⇒ Wie wil doneren kan dat via deze link doen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *