Haring voor De Stelp

HOLLUM – De haringparty van restaurant StrAnders in Buren pakte goed uit voor De Stelp. Niet alleen mochten de bewoners van het zorgcentrum proeven van de nieuwe haring, ook ging er nog eens € 1000,– in de Stelp-bus pot. De actie voor een nieuw vervoermiddel voor De Stelp wordt breed gedragen op Ameland. Ook door Jikke Klaassen en de vele andere bezoekers van de haringparty. Zij doneerden geld voor het eerste vaatje, bijna duizend euro. StrAnders vulde het bedrag aan en toen werd er een lootje getrokken. Jikke Klaassen was de gelukkige. Zij schonk de haring aan de bewoners van De Stelp. Het geld ging naar de Vrienden van De Stelp die de actie voor de Stelp-bus organiseren.

In het vaatje zaten minder vissen dan er bewoners van De Stelp zijn. Vishandel Metz vulde de lekkernijen aan zodat iedereen die dat wilde een haring bij de staart kon grijpen.

>>> lees hier 27-4-2010 Actie voor een nieuwe Stelp-bus

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *