Happy Stones op Ameland

HOLLUM – Op Ameland worden door diverse mensen Happy Stones gemaakt en verstopt. Ook zijn er Happy Stone schilders van het vasteland die het leuk vinden om op het eiland beschilderde stenen te verstoppen. In Het Melkkannetje aan de Fabrieksweg in Hollum zijn Happy Stones te koop, die je in je eigen tuin neer kunt leggen of kunt verstoppen op openbare plekjes, voor anderen om te vinen en opnieuw te vestoppen. Die Happy Stones zijn beschilderd door Marlinde van den Brink van Vrolijk met Verf.

Ze zijn te koop voor 3 euro voor een kleine en 5 euro voor een grote steen. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Ora, een stichting die aan zending en hulpverlening doet en mensen die het nodig hebben zadenpakketten geeft zodat ze hun eigen groente en fruit kunnen telen.

Bekijk hier de website van Vrolijk met Verf.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *