Handel op straat in Hollum

HOLLUM – Vandaag is het braderie-dag in Hollum. In het centrum van het dorp staan diverse stallen met antiek, curiosa, speelgoed, kleding, hebbedingetjes en koek en snoep.

Er is muziek en lekker eten en drinken. De braderie wordt georganiseerd door Dorpsbelang Hollum en de winkeliers van het dorp werken er aan mee. De stands zijn aangevuld met marktkooplui van het vasteland die zich hebben aangemeld voor de dag. 

Voor de kinderen is er voldoende vertier. Woensdagmiddag is het schoolplein weer beschikbaar voor de kinderbraderie, woensdagmorgen zitten de eilander kinderen in de schoolbanken. Zij hebben hun eerste dagen op school alweer te pakken.

Voor de handelaar die handel over heeft en dat graag wil slijten is er de mogelijkheid om het op Vraag & Aanbod Ameland te plaatsen. Particulieren kunnen zonder kosten hun advertentietjes er op kwijt.

Vraag & Aanbod Ameland, ook wel de ôslach genoemd, de afslag, is ook te benaderen via de advertentiebalk rechts van dit bericht. Het is de balk met het oranje skutteldoekje, de oranje theedoek.

Het filmpje hieronder is een impressie van de braderie op 2 augustus 2017.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *