Haal an Antje oefent voor BAR

NES – Leden van de roeivereniging Ameland oefenen op het Wad voor de BAR race van zaterdag 23 juni. De acht mansformatie in de polyester ‘Haal an Antje’ snijdt door het spiegelgladde water van de Waddenzee en passeert veerboot Sier.
Zaterdag 23 juni staat Hollum bol van de muziek tijdens Muzikaal Bootwateren. Het nautische evenement start dit jaar met een roeiwedstrijd van Holwerd naar Ameland. Roeivereniging Ameland organiseert de wedstrijd die de naam BAR, Bootwateren Ameland Roeirace, heeft gekregen. De race begint tussen 7.45 en 8.30 uur in Holwerd en eindigt op het Suudwest bij Hollum. Naar verwachting komen de eerste roeiers om 10.30 uur aan. Zij worden op het strand verwelkomd met muziek. En muziek klinkt vanaf dat moment de hele dag door.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *