“Hé, er brandt weer licht!” – Onderzoek naar De Welvaart

HOLLUM – "Hé, er brandt weer licht!" Zo luidt de titel van de uitnodigingen die in verscheidene brievenbussen rondom De Welvaart zijn gevonden. Sinds een maand brand er namelijk weer licht in De Welvaart. Naomi Mae Poppinga heeft van de eigenaar, Bibitor, de opdracht gekregen om onderzoek te doen en een concept te ontwerpen voor het pand. Het hoofddoel is om weer leven te blazen in het 'huilende' gebouw dat al 6 jaar leegstaat. 

Burenavond

Vanavond wordt er onder het genot van een kop thee of koffie een burenavond georganiseerd. Poppinga zal zichzelf voorstellen en een korte presentatie geven. Hierna zal er een gesprek of brainstorm op gang worden gebracht waar iedereen zijn of haar ideeën kan delen.

Als u interesse hebt dan bent u van harte welkom om 20.00 uur in De Welvaart.

De opdracht

Naomi Mae Poppinga is bezig met een stageopdracht voor De Welvaart in opdracht van de eigenaar Bibitor. Deze omvat het ontwikkelen van een nieuw concept voor De Welvaart met als doel weer leven te blazen in het pand. Vanavond is de burenavond voor buren en andere geïnteresseerden.

Bibitor

Bibitor – Visionairs in horecavastgoed – heeft zich gespecialiseerd in een kleine niche van het vastgoed, het horecavastgoed. Met ruim twintig jaar ervaring in deze branche benadert Bibitor deze niche via database en analyse systemen professioneel en objectief. De risico's en kansen worden hierdoor duidelijker en dit vertaalt Bibitor weer naar beleggingen en adviezen aan hun netwerk. Momenteel bezit Bibitor meer dan 130 horecapanden door heel Nederland. Overwegend gelegen in horecaconcentratiegebieden. Het merendeel van de panden bestaat uit (eet)cafés, restaurants en hotels tot 50 kamers.

De Welvaart

De Welvaart is gesloten sinds september 2011. Tik Welvaart in bij ZOEKEN om meer over dit illustere café te lezen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *