Grootste Tri-Ambla tot nu toe

NES – Nog 11 weken en dan klinkt het startschot van de tiende Tri-Ambla, de extra feestelijke editie van de Cross Triathlon op Ameland. Aan de start van het Open Amelands Kampioenschap, de Tri-Ambla L, M en de Univé teamtriathlon staat een prachtigs deelnemersveld, weet de organisatie nu al . Veel pioniers van het eerste uur hebben de oproep beantwoord om tien jaar na de try-out bij het triathlonfeest aanwezig zijn. Een aantal van hen zal het gouden speldje van tien keer deelname mogen opspelden. Gezien de inschrijvingen tot nu toe lijkt het de grootste Tri-Ambla ooit te worden. De organisatie is er erg content mee dat meer en meer triatleten sporteiland Ameland weten te vinden en te waarderen als de Cross Triathlon locatie bij uitstek.

Inschrijven kan via de website van Tri-Ambla, te vinden op de Links-pagina.

Tri-Ambla komt natuurlijk ook weer in het boek 'Ameland in 2011.' Aan het evenement is in alle uitgaven van het Amelander jaarboek aandacht besteed en in 2008 prijkte de Europees kampioen Rob Barel op de voorkant. Bestel nu alvast een exemplaar van 2011.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *