Grootste Beachvolleytoernooi op Ameland

HOLLUM – Het grootste Beach Vollebal Toernooi van Nederland vindt plaats op Ameland. Heel beach volleyballend Nederland is zaterdag 28 en zondag 29 juni te vinden op Ameland. Duizenden beachvolleyballers slaan er hun beachvolleyballen, recreatieve beachvolleyballers en Nederlands beste beachvolleyballers.

Het Beach Volleyball Circuit is er voor iedereen. Voor de meest ervaren spelers, maar ook voor hen die nog nooit op het stand hebben gevolleybald, zijn er op zaterdag 28 juni en zondag 29 juni op Ameland toernooien. Er liggen zo'n 150 velden op het strand van Hollum. 

Beach Volleyball Circuit 2014

Van mei tot en met augustus 2014 vindt ook deze zomer het Beach Volleyball Circuit plaats. In 15 weekenden worden er op de mooiste stranden van Nederland voor ieder niveau beach volleyball toernooien georganiseerd in verschillende categorieën. Na Ameland gaat het Beach Volleyball Circuit nog naar vijf andere locaties in Nederland om het seizoen op 23 en 24 augustus traditioneel af te sluiten in Scheveningen.

lees hier over Sportief Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *