Bloemensponsoring voor Avondvierdaagse

HOLLUM – De Avondvierdaagse, u kent hem wel, de wandeling langs, door en om alle vier de Amelander dorpen, elke avond één.

Hij wordt dit jaar gelopen op 7 tot en met 10 juli, met traditiegetrouw de afsluiting met defilé door het dorp Hollum en de eindstreep bij de hervormde kerk.

Om die kerk is het eigenlijk begonnen. De Avondvierdaagse haalt geld op dat geheel ten goede komt aan de restauratie en het onderhoud van het bezienswaardige monument. Het geld wordt opgehaald via bloemensponsoring.

De organisatie van de Avondvierdaagse heeft bloemen ingekocht die een feestelijk slot maken aan vier dagen wandelplezier. Die bloemen kunnen gesponsord worden door wie maar wil.

Voor vijf euro sponsor je een bloem, die je niet meekrijgt. Het geld gaat in de onderhouds- en restauratiepot en de organisatie verzorgt de bloem en zorgt dat die een kaartje krijgt met de naam van de sponsor erop. Hoe meer mensen een bloem sponsoren, hoe royaler de wandelaars in de bloemetjes kunnen worden gezet om zo een feestelijk bloemenzee te maken.

Elke sponsor en elke wandelaar die een gesponsorde bloem ontvangt maakt kans op een dinerbon voor twee personen. Er worden twee dinerbonnen verloot.

De bloemen zijn nu al te koop in de hervormde kerk en bij

  • de Hoge Stoep in Hollum
  • Dio De Markthal in Hollum
  • ’t Kruuspunt in Ballum
  • Warenhuis van den Brink in Nes
  • Primera in Buren
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *