WK megascherm voor Oranje

LEEUWARDEN – WK MEGASCHERM OP HET OLDEHOOFSTERKERHOF (LWD) TIJDENS HALVE EN FINALE (INDIEN NL SPEELT)

Na de overweldigende overwinningen van het Nederlands elftal op Spanje, Chili, Australië en gisteren Mexico, begint de oranjekoorts flink op te lopen. Mocht het succes van het Nederlands elftal aanhouden, en wint het elftal a.s. zaterdag van Costa Rica, dan zal tijdens de halve finale op woensdag 9 juli het Mega Oranje Feest op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden plaatsvinden met een Mega WK LED scherm.

 

Trek je oranje tenue aan en steun samen met het Oranje legioen de mannen van van Gaal tijdens de Mega Oranje Feesten. Tijdens de halve finale en de finale van het WK vier jaar geleden kwamen duizenden Oranje fans het legioen steunen op het Oldehoofsterkerkhof.  Ook dit jaar zullen we hier met zijn allen als één legioen achter de Oranje Leeuwen staan.

 

Het terrein bij de Oldehove is tijdens de halve finale open voor publiek vanaf 20:00 uur. Het eerste fluitsignaal zal om 22:00 uur klinken. De organisatie raadt bezoekers aan op tijd te komen, zodat niemand de aftrap hoeft te missen.

Wanneer Oranje de finale weet te bereiken zal zondag 13 juli het terrein geopend zijn vanaf 19:00 uur. De aftrap van de finale vind plaats om 21:00 uur. Op beide dagen bedraagt de entree € 2,- per persoon.

lees hier over de Oranjegekte

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *