Groepsverblijven op de App

HOLLUM – Zet hem op de App, dat is het motto van Persbureau Ameland en de mobiele website ameland-actueel.nl en de iPhone app Ameland Actueel.

Dat heeft de Vereniging Groepsverblijven Ameland goed in de oren geknoopt en die liet alle groepsverblijven van de vereniging op de app zetten. De website van Groepsverblijven Ameland is tevens Website van de Maand, nog een manier om je bedrijf in de kijker te spelen.

Zet uw bedrijf, evenement, accommodatie ook op de app met het meest gelezen Ameland nieuws.

De iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl voor alle smartphones, duiken de maand van de dotterbloemen en klaprozen in. Maak daar samen met Persbureau Ameland een vrolijke bedoening van en presenteer samen met het meest gelezen Ameland nieuws, op de app met de dubbel AA. 

Een presentatie op de app kost 100 euro voor het eerste jaar (verlenging kost 25 euro per jaar). 

Uw bedrijf is dan altijd mobiel te vinden op de applicatie met het nieuws en de agenda van Ameland en je kunt zonder extra kosten je activiteiten (b.v. zomerbrunch, open huis, muziek, klaverjassen, haringparty) op de Ameland agenda laten plaatsen. Dat is wat (nieuwe) klanten op uw spoor zet.

U kunt hier aanmelden voor een presentatie. We komen ook graag even langs om de app te laten zien.

⇒ kijk hier voor meer informatie over uw bedrijf op de app

Waddenpost, beste idee voor de Waddenzee

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *