Gré Parelmoer wil wilde kerels

NES – Sigaretten, whisky en wilde kerels maken Gré Parelmoer gek. Ze ontmoet de wilde kerels op Ameland. Daar figureerde ze vorige week in een videoclip die haar nieuwe lied moet promoten. Amelander kerels werden ingeschakeld als figuranten en dat deden ze van harte en professioneel. Iets te professioneel, getuige de reacties van een viertal Amelander vrouwen. Met deegrol en koekenpan joegen ze Gré van het eiland.

Groningse Gré Parelmoer is bekend van televisie. ze deed mee aan Popstars. Ze maakt vrolijke liedjes en trad onlangs nog op tijdens de Piraten Dinner Show in De Piraat.

Na dat optreden raakte Gré enthousiast van het eiland en nam ze het besluit haar clip op Ameland op te nemen. Tim van de Piraat en Gré schreven het script voor de clip, Video Ameland werd ingeschakeld voor de productie.

© Persbureau Ameland 2010,

op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *