Glazen Huis Ameland voor Serious Request

NES – Van 12 t/m 15 december staat het Amelander Glazen Huis op het Kerkplein in Nes. Met live radio, diverse optredens en nog veel meer activiteiten proberen de organisatoren een mooi bedrag in te zamelen ten bate van 3FM Serious Request. Het officiële Glazen Huis van 3FM staat dit jaar in Leeuwarden. Het doel van dit jaar is het voorkomen van kindersterfte door de gevolgen van diarree. Dit is een stille ramp waaraan ieder jaar 800.000 kinderen sterven.

Het Glazen Huis Ameland wordt georganiseerd door de Dorpsbelangen op Ameland, Stichting Kabelkrant Ameland (Lokale Omroep Ameland) en Stichting Sportpromotie Ameland.

Glazen Huis Ameland roept op: “Steun de actie van het Amelander Glazen Huis. Het zou geweldig zijn om als Ameland een zo mooi mogelijk bedrag in Leeuwarden te kunnen brengen bij het Glazen Huis van 3FM Serious Request!! Doneer en vraag een verzoekplaat aan. De verzoekplaten worden tijdens de actie gedraaid vanuit het glazen huis in Nes.”

Doneren en een verzoekplaat aanvragen kan op de volgende manieren:

Internet:

Ga naar www.kominactie.nl/glazenhuisameland en klik op "Doneren".  Vul het formulier in en vul bij "persoonlijke boodschap" je verzoekplaat in.

SMS:

Stuur een SMS naar 1008 (€1,50 per bericht). Begin je bericht met Ameland en dan je bericht. Dus Ameland [spatie] je bericht en/of verzoekplaat naar 1008.

Bankoverschrijving:

Maak je donatie over op rekeningnummer 10 27 28 577 t.n.v. Dorpsbelang Nes o.v.v. Glazen Huis Ameland

Kom langs

Of kom tijdens de actie gezellig langs bij het Glazen Huis op het Kerkplein in Nes en schuif je donatie door de brievenbus en vraag je verzoekplaat aan.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *