Gezamenlijke viering van de Amelander kerken

HOLLUM – Op zondag 24 januari is de gezamenlijke viering van de kerken op Ameland. Het thema is #blijf in mijn liefde. De dienst begint om 10:00 uur en wordt uitgezonden vanuit de hervormde kerk te Hollum. Het is te volgen via Youtubekanaal Protestants Ameland, via radiokanaal 960 / 1960 / 2960 van Kabel Noord en via de Locale Omroep Ameland.

De dienst is net als in voorgaande jaren voorbereid door de oecumenische commissie. De overdenking wordt gehouden door rector Henk Nota. Er is een collecte voor de Colombia Werkgroep Ameland. Zij ondersteunt het werk van Jetty van Aalsum in de krottenwijken van Pereira. Kinderen die leven onder de meest erbarmelijke omstandigheden worden door haar geholpen. Aan hen wordt goede voeding, onderwijs en veel liefde gegeven.

Uw gift kan worden overgemaakt via NL54RABO0302008098 t.n.v. Diaconie Hervormd Ameland o.v.v. Colombia Werkgroep Ameland.

De gezamelijke kerken nodigen een ieder van harte uitgenodigd om de dienst thuis met mee te beleven.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *