Gewijzigde dienstregeling WPD

NES – In nauw overleg met de concessieverlener heeft Wagenborg Passagiersdiensten (WPD) besloten om met ingang van 8 september 2023 en tot en met 31 december 2023 enkele maatregelen door te voeren, zoals eerder voorgesteld aan de Staatssecretaris op 18 augustus jongstleden. Deze maatregelen leiden tot aanpassingen in de dienstregeling.

Momenteel werkt WPD hard aan het verwerken van deze nieuwe dienstregeling in het reserveringssysteem. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om reserveringen te maken, wijzigingen aan te brengen of annuleringen door te voeren voor afvaarten tussen 8 september en 31 december. WPD vraagt reizigers om het op een later tijdstip opnieuw te proberen.

Reserveringen tussen 8 september en 31 december

Voor bestaande reserveringen tussen 8 september en 31 december geldt dat deze worden omgeboekt naar een nieuwe afvaarttijd vanwege de overgang naar de vijf-kwartierdienstregeling. Reizigers met een voertuigreservering, groepsaanmelding of sneldienstreservering ontvangen van WPD per e-mail gedetailleerde informatie hierover. WPD verzoekt u vriendelijk om af te zien van contact met hen opnemen en te wachten tot zij contact met u hebben opgenomen. Houd er rekening mee dat dit enige tijd kan duren, afhankelijk van de datum van uw reservering. 

Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie? Bezoek dan de "veelgestelde vragen" pagina op de WPD-website 

Foto (C): Wikipedia 

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 351

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *