Geel Wit verslaat GRC Groningen met 3-0

BUREN – Derdeklasser Geel Wit heeft zondag het oefenduel  tegen het een klasse hoger uitkomende GRC Groningen met 3-0 gewonnen. Deze stand stond halverwege al op het scorebord.

GRC toonde aan over meer technisch vermogen te beschikken, maar kon dit niet in de score tot uitdrukking brengen. De jonge verdediging van Geel Wit stond zijn mannetje. Lars Molenaar opende na elf minuten de score op aangeven van Hein Mosterman. In de laatste vijf minuten voor de rust trof Danny Metz twee keer doel. Eerst rondde hij goed doorzetten van Lars Brouwer af en daarna wist hij wel raad met de voorzet van zijn broer Jordi.

In de tweede helft veranderde er niets meer in de score, al doelpuntte Bente Bonthuis wel maar hij wel voor buitenspel afgevlagd. Het arbitrale trio bestond uit leden van de Scheidsrechtersvereniging Groningen En Omstreken die voor de vijftiende keer hun trainingsweekend op Ameland hielden.

Opstelling Geel Wit: Pieter Oene Smit; Glenn Kienstra, Kayan Kiewiet (Maurits Metz, 46’), Lukas Mollema, Theodoor Molenaar, Hein Mosterman, Jordi Metz, Lars Molenaar, Siard Bonthuis (Bente Bonthuis,  18), Danny Metz, Lars Brouwer (Brian Overmars, 46’).

Door: Koos Molenaar

>>> lees hier over Voetballen op Ameland

Adverteren

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *