Amelander genomineerd Bruidsfoto Award

AMELAND – Bruidsfotograaf Jantina Scheltema van Ameland is genomineerd in de categorie Bruid & Bruidegom voor de Bruidsfoto Award 2013. Uit de ruim 1.600 inzendingen koos een onafhankelijke vakjury zeventig foto’s. Alle genomineerde foto’s zijn gepubliceerd op de website www.bruidsfotoaward.nl.

Trend

De trend van 2013 laat duidelijk zien, dat al deze genomineerde foto’s geen gewone ‘kiekjes’ zijn. Vaak wordt er in een foto de gehele sfeer en beleving van de huwelijksdag vastgelegd.

Stemmen Publieks- en Vakprijs

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2013 is de race nu echt van start gegaan. Tot 17 mei 2013 kunnen aanstaande bruidsparen, publiek en collega vakfotografen hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Begin juni 2013 worden de Bruidsfoto Award winnaars van de Publieks- en Vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de prijs Overall winnaar 2013.

Doel Bruidsfoto Award

De verkiezing Bruidsfoto Award wordt door Bruid & Bruidegom Magazine voor de negende keer op rij georganiseerd en heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.

>>> lees hier over Trouwen op Ameland

Adverteren

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *