Fryslân Hjoed met Afke Boven

LEEUWARDEN – Het laatste nieuws uit Friesland wordt vanaf 12 september gebracht in een nieuw televisieprogramma bij Omrop Fryslân. Afke Boven (van Ameland) is een van de presentatoren. Het programma heet Fryslân Hjoed.

In het nieuwe programma is meer tijd om bij het nieuws stil te staan. Er zijn langere reportages te zien en er is gelegenheid om meer aandacht aan het nieuws te besteden. Live verbindingen, studiodiscussies en eigen specialisten maken het programma nog levendiger.

Het nieuws gaat tegenwoordig snel en daarom wil Omrop Fryslân meer doen met de actualiteit: achtergronden belichten, verschillende kanten laten horen en mensen die verder kijken aan het woord laten. Fryslân Hjoed is een bijpraatprogramma over het nieuws, voor iedereen die er meer van wil weten.

Fryslân Hjoed wordt gepresenteerd door een team van vertrouwde en nieuwe gezichten: Arjen de Boer, Roelof Lousma, Afke Boven, Suzanne van Zwam en Timo Jepkema. Het programma is onderdeel van de nieuwe televisieprogrammering van Omrop Fryslân, die op 12 september begint.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *