Frysk Toerisme Kongres 2022

LEEUWARDEN – Op maandag 14 februari van 12.30 tot 14.00 uur presenteert Merk Fryslân het Frysk Toerisme Kongres in een nieuw online jasje. De vrijetijdssector in Friesland trekt jaarlijks miljoenen gasten en dat aantal neemt alleen maar toe in de komende jaren. Het doel van Merk Fryslân is om toerisme het jaar rond te stimuleren en niet de piekmomenten te verhogen. Ze zetten daarbij in op de doelgroepen die cultuur, natuur en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Merk Fryslân: "Friesland heeft het in zich om koploper te worden als bestemming voor verantwoord en sector overschrijdend toerisme wanneer we slim gebruik maken van kennis en expertise."

Programma

  • Daan Roosegaarde presenteert iets. Wat is nog een verrassing.
  • Daarna gaan talkshowhosts Marijke Roskam en Martin Cnossen in gesprek met verschillende gasten over de liefde tussen toerisme en andere sectoren. Dat ons hart sneller klopt als het om toerisme gaat, staat buiten kijf. De talkshow bespreekt onze gezamenlijke toekomst. Sjoerd Bootsma en Mark Hospers koppelen cultuur aan toerisme en Anne Jochum de Vries doet dat voor de sport sector.
  • Deel drie geeft een aantal inbellers de kans om een duit in het zakje te doen. We bespreken kansen en bedreigingen voor ondernemers bij een samenwerking tussen sectoren. Wil zijn ideeën over samenwerkingen kwijt wil, mogelijkheden tegen het licht van experts wil houden en inspirerend commentaar wil leveren kan dat laten weten via de aanmelding. Merk Fryslân neemt dan contact met je op als u wordt ingeloot om in te bellen.

    Bron Merk Fryslân

via deze link kunt u aanmelden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *