Frysk Toerisme Kongres 2021

LEEUWARDEN – Merk Fryslân organiseert op maandag 8 februari het Frysk Toerisme Kongres, met de ondertitel: Op weg naar een duurzame toekomst. Het congres is voor de allereerste keer online.

Merk Fryslân: "Het online congres staat in het teken van duurzaamheid in de breedste zin van het woord: van groen en circulair tot het toekomstbestendig maken van je organisatie. We beginnen de dag met een inspirerend tafelgesprek met een aantal Friese koplopers in duurzaamheid. Tijd om te netwerken is er ook zeker. Begeef je in de lunchpauze naar de digitale netwerklounge en klets mee aan verschillende thematafels, zoek één op één contact of laat je verrassen door te netwerk-rouletten. In de middag woon je verschillende break-out sessies bij. En wat is een congres zonder een knaller van een keynote speaker? Deze knaller hebben wij gevonden in Signe Jungersted, voorheen werkzaam bij Wonderful Copenhagen en nu CEO bij Group NAO. Met haar presentatie sluiten we het Frysk Toerisme Kongres 2021 af."

Frysk Toerisme Kongres 2021

Online, inloggegevens volgen later

Aanmelden via de link

Maandag 8 februari

11:00 uur tot 15:45 uur

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *