.FRL ja of neen?

Koopplein AmelandLEEUWARDEN – In januari 2012 heeft het college van GS het plan naar buiten gebracht om de internetextensie .frl te gaan gebruiken. De kosten daarvoor bedragen maximaal € 2,05 miljoen. Daarnaast is er ook nog een garantie nodig van € 2,66 miljoen. De promotionele waarde van de .frl extensie is niet onomstreden.

VVD Fryslân start een actie om via e-mail en twitter te vernemen wat Friezen vinden de investering en de waarde van een punt en drie letters. Provinciale Staten zal in februari een besluit moeten nemen over het voorstel .frl en het daarvoor benodigde geld. Met het oog daarop is de Statenfractie van de VVD Fryslân benieuwd naar uw mening.

Moet er een .frl internetextensie Fryslân komen? Waarom wel/niet?

Wat is de meerwaarde van een .frl internetextensie?

Wat mag een .frl internetextensie de provincie Fryslân maximaal kosten?

Uw  reactie kunt u sturen naar vvd@fryslan.nl of twitteren met hashtag #frl 

Stemmen op Ameland Forum kan ook.

De laatste twee polls, moeten de paardenreddingboot en de Folkloristische Dansgroep de Amelanders zich aanmelden als immaterieel erfgoed, is in beide gevallen met 'Ja' beantwoord door de meeste stemmers.

94% van de stemmers vindt dat de paardenreddingboot van Ameland zich moet aanmelden als immaterieel erfgoed en met betrekking tot de volksdansgroep vindt 68% dat de groep op de lijst van immaterieel erfgoed thuishoort.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *