Foto van het saluut

HOLLUM – Tjeerd van der Weg had de camera in de aanslag toen een van de KLM toestellen op Nieuwjaarsdag over het eiland vloog. “Ik heb jammer genoeg geen foto van het KLM vliegtuig met een herkenningspunt van Ameland erbij,” zegt Van der Weg met spijt. Hij heef de foto genomen bij zijn caravan op camping Klein Vaarwater. Hij zag de vliegtuigen vanaf Noordzee aanvliegen.

Het allermooiste is natuurlijk een foto met een puntje van de vuurtoren of de top van het Kennis en Innovatiecentrum. Wie zo’n foto heeft gemaakt kan hem doorsturen naar de KLM. De vliegmaatschappij schreef een prijsvraag uit. Voor 15 januari opsturen en dan ding je mee naar mooie prijzen.

Persbureau Ameland is ook zeer geïnteresseerd in een foto met behalve de vliegtuigen iets Amelands erop. Wie heeft er een gemaakt, met camera of telefoon? Neem dan graag contact op.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *