Ameland in 2008

HOLLUM – Het tweede boek van Ameland Pers uitgeverij rolt binnenkort van de persen. Na het succes van het boekje Vertellingen van Elise de Boer-Jongsma (de oplage is bijna uitverkocht, het boekje is voor € 9,95 via de website te bestellen) komt er een tweede boek met de titel ‘Ameland in 2008’. Het wordt een nieuwsoverzicht van Ameland in het afgelopen jaar. De eerste van een reeks. Van de oplage worden 250 exemplaren genummerd voor liefhebbers en verzamelaars. Wie nu inschrijft op een nummer (verzoeknummers zijn toegestaan) en € 19,95 exclusief verzendkosten overmaakt is verzekerd van een exemplaar. Bestellen kan via de website.

Aan het boek werkten vele Amelanders mee door hun foto’s beschikbaar te stellen. Jan van Os, Jan Spoelstra, Jantina Scheltema, Carla Plagge, Dirk Visser, Theo Kiewiet, Martha Appelman, Johan Hoekstra, Koos Molenaar, Lex Varkevisser en Hieke van der Laag leverden foto’s voor dit fraaie werk.

Bedrijven en particulieren kunnen inschrijven voor tien of meer exemplaren. Wie voor 15 januari 10 boeken bestelt en meteen betaalt ( € 199,50 inclusief 6% BTW ) wordt in het boek met naam genoemd in de rubriek: Dit boek is mede mogelijk gemaakt door:
Wie 20 boeken of meer bestelt wordt in die rubriek vermeld met naam en websiteadres.

Bestel nu uw stapeltje ‘Ameland in 2008’, dan hebt u over enkele weken een fantastisch tijdsdocument en relatiegeschenk in huis. Hiervoor aanmelden kan tot en met 14 januari 2009.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *