Forza Musica slaat de trom en blaast de bazuinen

HOLLUM – Muziekvereniging Forza Musica slaat op de trom. Deze keer niet zozeer om muziek te maken, maar om aandacht te trekken van nieuwe leden. Forza Musica is dringend op zoek naar nieuwe drummers, blazers, een tambour-maître en een instructeur voor de drumband.

Het kan toch niet waar zijn dat er geen muziekkorps meer te horen is op de Ambachtelijke Dag, bij de stoelendans, op de Hollumer kermis, of op Koningsdag. Bij de laatste lampionnenoptocht door Hollum moest Forza Musica al verstek laten gaan. De Hollumer Gromkes hebbent dat fantastisch opgepakt, maar het zou toch zonde zijn als het muziekkorps nooit meer door de straten loopt. Denk aan de intocht en de uittocht van Sinterklaas. Afgezien van coronamaatregelen: bij een 'gewone' intocht hoort een muziekkorps en vanaf nu Sinterklaas moeten uitluiden zonder trommels en trompetten zou toch een gemis zijn.

Iedereen die zich aangesproken voelt door de oproep die Forza Musica op haar Faceboek publiceerde kan zich melden. Graag zelfs. 

Bekijk hier de Facebookpagina van de muziekvereniging.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *