Verteldiner van Expeditie Ameland

Geplaatst op: 11 november 2021 - Categorie: Kunst & Cultuur

Shonaleigh CumbersSahand Sahebdivani

HOLLUM - Ameland beleeft zijn allereerste Verteldiner, zaterdag 13 november in Sier aan Zee. Het Verteldiner, storytelling dinner, is een programmaonderdeel van Expeditie Ameland. Twee internationaal bekende vertellers vertellen hun verhalen tijdens een heerlijk diner, geserveerd door Sier aan Zee. Het belooft voeding voor lichaam en geest. Sier aan Zee serveert een menu met Amelandse specialiteiten. Tussen de gangen door brengen de verhalenvertellers Shonaleigh Cumbers en Sahand Sahebdivani verhalen uit hun rijke tradities. Stof voor nieuwe verhalen die we aan tafel met elkaar kunnen delen.

Shonaleigh Cumbers leerde haar verhalen van haar grootmoeder. En die weer van haar grootmoeder. Ze is zo vertrouwd met deze eeuwenoude Joodse verhalen dat ze maar hoeft te gaan zitten en het verhaal begint. Lees hier meer over Drut'syla.

Ook de verhalen van Sahand Sahebdivani hebben oude wortels, in Iran. Maar als geen ander weet hij deze oude verhalen ook te combineren met wat ons vandaag bezig houdt.

De verhalen worden meertalig verteld. Hoofdtaal is Engels.

Helaas is aanmelden vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet meer mogelijk. Het programma van de avond wordt aangepast.

Het verteldiner begint om 19.00 uur.

Kaarten à € 35 zijn te bestellen via info@sieraanzee.nl

Bekijk hier het verrukkelijke diner dat Sier aan Zee in petto heeft. Wilt u aanschuiven, meldt u dan snel, want er zijn nog maar een stuk of wat stoelen vrij.

Expeditie Ameland heeft op 11 en 12 november ook een avondprogramma dat voor los publiek te bezoeken is.

Expeditie Ameland 11 november 2021

Verhalenroute met Ameland Vertel!
Vanaf 19:30 uur
De Plaats, De Zwaan, Museum Sorgdrager en molen De Verwachting in Hollum.
Reserveren is voor deze avond is niet nodig en de entree is vrij. Wel staat er een hoge hoed voor uw vrijwillige bijdrage. 
Lees hier wie waar en hoe laat vertelt.

Expeditie Ameland 12 november
Who is my tribe? Storytelling at it’s best
Shonaleigh Cumbers en Sahand Sahebdivani vertellen een avond vol.
20:00 – 22:00 uur
Sier aan Zee
€ 10,-- - aanmelden via info@opverhaal.nl

Expeditie Ameland Verteldiner 13 november
Sier aan Zee serveert het diner en Shonaleigh Cumbers en Sahand Sahebdivani dissen prachtige verhalen op.
19:00 uur
Sier aan Zee
€ 35,-- - aanmelden via info@sieraanzee.nl

Expeditie Ameland, a storytelling adventure
Van 11 tot en met 14 november is Sier aan Zee het centrum van Expeditie Ameland - a storytelling adventure. Deze expeditie gaat over vier dagen vol workshops, verhalen, meertalige voorstellingen, vertelroute door Hollum en een Verteldiner, a storytelling dinner, in Sier aan Zee. De workshops zijn volgeboekt, maar voor de verschillende voorstellingen en het Verteldiner zijn nog plaatsen te bemachtigen. Thema van Expeditie Ameland is 'Who is my tribe?', waar kom je vandaan, waar ben je geworteld? Ameland Vertel! verzorgt de Verhalenroute op de eerste avond van 11 november. Op vier locaties worden vier vertelrondes gehouden, te beginnen om 19:30 uur. De eerste verhalenronde in De Plaats is vanwege de opening van het vertelfestival besloten.  

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?