Fletcher Hotels neemt drie hotels over

VIANEN – Drie hotels van de Jaap Venendaal Groep worden overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 juni 2016 gaan de hotels verder onder de Fletcher vlag. In deze transactie gaat het om de alom bekende hotels; Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg te Wageningen, Landgoed Hotel Avegoor te Ellecom en Hotel-Restaurant Frerikshof te Winterswijk.

Extra werkgelegenheid

De overname is reeds goedgekeurd en heeft voor het aanwezige personeel geen nadelige gevolgen, die gaan allemaal over naar de nieuwe werkgever. Inmiddels is het gehele personeel ingelicht en is er zeer positief gereageerd.

De hotels

Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is het schitterende nieuwe hotel met een waanzinnig uitzicht over de Rijn en beschikt over 108 kamers, 5 vergaderzalen, bar, à la carte restaurant, brasserie en fitnessruimte. Landgoed Hotel Avegoor beschikt over 73 kamers, 15 vergaderzalen, een zeer bekend à la carte restaurant, een geweldig binnenzwembad en een buitentennisbaan en geniet al decennia veel aanzien in de wijde omgeving. Hotel-Restaurant Frerikshof beschikt over 69 kamers, 4 vergaderzalen, bar, à la carte restaurant, binnenzwembad en bowlingbanen.

Door de verscheidenheid van de drie hotels, past de overname naadloos in de huidige portefeuille van Fletcher Hotels. “Wij zijn zeer verheugd dat we deze hotels vanaf 1 juni mogen verwelkomen bij Fletcher Hotels. Juist omdat de hotels zich alle drie in een ander segment begeven en omdat ze zich op unieke locaties bevinden, zullen de hotels een enorme verrijking zijn voor Fletcher. Drie hotels op één dag overnemen is voor Fletcher Hotels een mooie uitdaging. Wij hebben ervaring met twee hotels op één dag, maar drie hotels hebben wij nog niet gedaan’’ aldus Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels”.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 73 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Onlangs werd het hotelbedrijf voor de zesde keer op een rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn totaal 2600 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

Een van de Fletcher Hotels is Hotel Amelander Kaap in Hollum.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *