Filmset Penny´s Shadow is er klaar voor

BALLUM – De filmset van Penny’s Shadow is nog steeds en alweer te bezoeken. De set is namelijk binnenshuis herbouwd. Vakantie- en zorgboerderij De Lange Dunen organiseert Penny-activiteiten in samenwerking met VVV Ameland.

Bezoekers aan de set krijgen een rondleiding, demonstraties vrijheidsdressuur en wie op de foto de foto wil met de stand-in van Shadow, kan dat ter plekke regelen.

De set is geopend op:

zondag 29 april 14.00

woensdag 2 mei 19.30

zaterdag 5 mei  19.30

vrijdag 18 mei  19.30

zondag 27 mei  14.00

Kosten: € 5,- per persoon (vanaf 4 jaar).

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV's in Nes en Hollum.

Op de set zijn kaartjes verkrijgbaar voor een fotosessie op Shadow. Prijs voor 5 minuten foto sessie is € 5,00. Neem dan wel zelf iemand mee, die de foto’s maakt.

>>> de herbouwde set is ook te vinden via de app Ameland Actueel en de m.site ameland-actueel.nl:bekijk de app hier op PC  Klik door naar Locaties > Attracties & Musea en zoek dan de F van Filmset

>>> lees hier meer over Penny’s Shadow

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *