Film over Jubileumsymposium ‘Wijs met de Waddenzee’

HARLINGEN – Op 17 oktober 2015 was het precies vijftig jaar geleden dat in Harlingen de Landelijke Vereniging tot Behoud van de Waddenzee werd opgericht. De Waddenvereniging vierde dit samen met 200 bewoners uit het waddengebied, wetenschappers, bestuurders en leden die deelnamen aan het jubileumsymposium ‘Wijs met de Waddenzee’ (Persbureau Ameland was erbij en staat ook op de 50 foto).

Dit symposium werd georganiseerd samen met de Waddenacademie en vond op 16 en 17 oktober 2015 plaats in Harlingen, Holwerd en andere locaties langs de waddenkust in Noordwest Fryslân. Tijdens deze tweedaagse reis door het waddengebied werden de eerste stappen gezet naar een gezamenlijke koers die de rust, ruimte en dynamische natuur van het waddengebied versterkt.

Kijk voor meer informatie op www.waddenacademie.nl/symposium.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *