Ameland in Club 2018 van LWD2018

LEEUWARDEN – LWD2018 heeft een club en sponsorprogramma voor MKB-bedrijven. LWD2018 biedt 2.018 MKB-bedrijven de mogelijkheid om voor 

€ 2.018,- euro 'officieel clublid' te worden. De eerste leden staan op de website en van Ameland staan er al twee bij: VVV Ameland en Waddenpost.

Dit is wat je als Clublid krijgt:

  • het exclusieve gebruiksrecht van het logo 'Officieel Clublid 2018', met bijbehorend promotiepakket
  • een vermelding op de website en in officiële uitingen, zoals het programmaboekje en de naam van het bedrijf op de 2018 sponsorauto die door heel Friesland rijdt
  • de mogelijkheid om een product toe te voegen aan de merchandising, onder het label van 2018
  • twee keer per jaar een Club2018-netwerkbijeenkomst met interessante sprekers
  • twee exclusieve toegangskaarten voor de openingsceremonie van Leeuwarden-Fryslân 2018
  • twee exclusieve toegangskaarten voor de sluitingsceremonie van Leeuwarden-Fryslân 2018
  • de mogelijkheid voor het bestellen van (relatie)kaarten in de voorverkoop
  • exclusief voor Club 2018 leden: jouw product in onze webshop

Bedrijven van Ameland kunnen ook een product toevoegen aan onze webshop? Bijvoorbeeld een special fles met een heerlijk Amelands slokje met ook het LWD2018 logo op het etiket. Wil je op die manier een Amelands product onder de aandacht van miljoenen mensen brengen, word dan lid van de Club 2018. Jouw product maakt dan onderdeel uit van de officiële merchandising van Leeuwarden-Fryslân 2018. De webshop wordt binenkort gelanceerd.

Dat is een unieke mogelijkheid om je product zichtbaar te maken aan een groot en internationaal publiek. Jouw unieke 2018-product wordt verkocht in de webshop. Je draagt daarvoor slechts 18% van de verkoopprijs af aan het evenementenfonds van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Met de opbrengst kan LWD2018 (nieuwe) projecten en evenementen ondersteunen. Daardoor wordt het programma van 2018 nog mooier.

Wie daar wel Amelands brood in ziet kan contact opnemen via sponsor@2018.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *