Film over Feugelpôlle experiment

HOLLUM – Drie experimenten met betrekking tot het project Klimaatbuffer Zuidwest Ameland zijn uitgevoerd. Een film laat zien hoe het er nu voorstaat met de Feugelpôlle en wat de eerste tussentijdse resultaten zijn van het proces.

De Feugelpôlle is een van de natuurlijke klimaatbuffers van Nederland.

Nederland natuurlijk veilig

De coalitie Natuurlijke Klimaatbuffers bestaat uit 7 natuurorganisaties. Wij realiseren klimaatbuffers om Nederland veiliger en mooier te maken. Klimaatbuffers zijn gebieden waar natuurlijke processen de ruimte krijgen. Hierdoor groeien ze mee met klimaatverandering en verbeteren ze de leefbaarheid van Nederland. Het programma Natuurlijke Klimaatbuffers, mede gefinancierd door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, is medio 2014 afgerond. Maar wij blijven ons inzetten om water en natuur mee te koppelen met toekomstige waterbeheersplannen.

⇒ Bekijk hier de film en klik op een van de linken die bij de film staan om meer te lezen over de Feugelpôlle.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *