Feestelijke start bouw ‘De Nieuwe Stelp’

HOLLUM  – Vandaag vond de feestelijke start van de bouw van ‘De Nieuwe Stelp’ op Ameland plaats. Hierbij is een bouwbord onthuld door wethouder Piet IJnsen van Ameland en Jan Maarten Nuijens, voorzitter van de Raad van Bestuur van zorgorganisatie KwadrantGroep. Het bord staat symbool voor de start van de bouwwerkzaamheden op het terrein rondom Ons Hol.

Samen met het college van burgemeester en wethouders, raadsleden, ontwikkelaars, aannemer en andere betrokkenen werd de start van de bouw feestelijk gevierd. Alle aanwezigen werden door wethouder IJnsen bedankt voor hun inzet de afgelopen tijd.

Jan Maarten Nuijens: “KwadrantGroep is blij dat clie¨nten en medewerkers nu echt uit kunnen kijken naar het gaan wonen en werken in het nieuwe appartementencomplex begin 2025”.

De voorbereidende werkzaamheden op het terrein zijn eind maart begonnen. In het nieuwe woonzorggebouw komen 44 woningen en daarnaast vier zorgstudio’s voor eerstelijnsverblijf (ELV). In het midden van het gebouw liggen de centrale ruimtes zoals de ontmoetings- en recreatieruimte, de keuken en kantoren voor de zorg. De oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor het najaar van 2024.

Door Gemeente Ameland

→ Het filmpje hieronder is van vorige week, toen de werkzaamheden al wel waren begonnen maar het bord er nog niet stond

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *