Familiedag Geel Wit

NES – De traditionele familiedag van Geel Wit, tijdens het Pinksterweekend, was weer een succes. Om half twee begonnen de activiteiten voor de jeugd. Regenbuien waren even spelbreker, maar daarna konden de jongens en meiden zich naar hartenlust uitleven in de 4 tegen 4 wedstrijdjes en de spelletjes die de organisatie voor hen had bedacht. Wie niet aan deze activiteiten meedeed vermaakte zich wel op de luchtkussens.

Na de volgende regenbui waren de groten aan de beurt. Voor hen was een 7 tegen 7 toernooi samengesteld. Het was een weerzien van leden, oud-leden en mensen die je niet regelmatig op het veld ziet. Voeg daarbij de enthousiaste familie en aanhang langs de lijn, en je hebt de perfecte mix voor een familiedag.

De Gele Raven wonnen het 7 tegen 7 toernooi, hun doelsaldo was beter dan dat van Terminaal Swartwoude. Als derde eindigde Deur Dondere, op vier It is net oars, vijf Poker Boys, zes Swift Boys 6, en zeven de Sterren van Toen. Na afloop bleef het nog lang gezellig in de kantine met muziek van Tegare.

Bron: Koos Molenaar

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *