Extra verkeersbord veerdam

NES – De veerdam heeft een extra verkeersbord gekregen. Het is toegevoegd naar aanleiding van de vele klachten die er zijn over het parkeren op de nieuw ingerichte veerdam.

Het ziet er mooi uit, met de verschillende kleuren steentjes en paarsblauwe lijnen, maar de nieuwe parkeervakken vergroten eerder de parkeerproblematiek dan dat ze bijdragen aan een praktische en veilige manier van parkeren.

De parkeerproblematiek zou wel eens wat meer aandacht mogen krijgen, meent een aantal Amelanders, die zich verenigden en een bord maakten en plaatsten. En deze eerste dag van april is daar een prima dag voor. Zij ergeren zich bont en blauw aan de nieuwe inrichting, waar esthetiek boven parkeren lijkt te zijn gegaan. Van de inrichting voor het mooi zien zij de grap niet in.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *