Enquête gaswinning Ameland

HEERENVEEN – Benjamin de Jong, Andries de Boer en Jelle Steenstra van het Fedde Schurer gymnasium in Heerenveen onderzoeken voor hun afstudeerscriptie de gaswinning op Ameland en zijn gevolgen. De gymnasiasten hebben onder meer een kleine enquête voorbereid en willen daar zoveel mogelijk respons op.

"Voor ons examenjaar moeten wij een profielwerkstuk maken en wij hebben besloten dat over de toekomst van gaswinning op Ameland te doen. Hiervoor vragen wij onder andere de collectieve mening van Amelanders over deze gaswinning. In deze enquête kunt u de vragen beantwoorden wat betreft uw mening over de gaswinning en de zaken daaromheen," introduceren zij de vragenlijst.

"Wij hopen op die manier in beeld te krijgen hoe de Amelanders tegenover de gaswinning en de NAM staan," schrijft Andries de Boer namens he drietal.

klik hier voor de vragenlijst – invullen duurt hooguit een paar minuten

Dossier Aardgaswinning op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *