Elke dag Amelander nieuwsgaring

HOLLUM – Persbureau Ameland is in 2015 elf jaar bezig. Al elf jaar lang kan Ameland genieten van nieuws van het eigen eiland, van de buureilanden, van de Waddenzee en het werelderfgoed. Niet als stichting, niet als hobby, maar als professioneel bedrijf, voor eigen rekening en risico, ten dienste van de Amelander nieuwsgaring. Groot nieuws en klein nieuws, vrolijk nieuws en af en toe ook een droevig bericht. Mooi weer nieuws en wetenswaardigheden over storm en vorst. Sportief nieuws, kunstnieuws en natuurlijk politiek nieuws. Het staat allemaal op deze website van de online Krant van Ameland.

Het elfjarige persbureau biedt bedrijven en vereniging alle kans om hun nieuws en vacatures voor het voetlicht te brengen. En dat hoeft helemaal niets te kosten voor bedrijven die zich al presenteren op de app Ameland Actueel. 

  • Ondernemers, politieke partijen en organisaties kunnen al hun nieuwtjes, oproepen, vacatures en activiteiten zonder extra kosten laten plaatsen als nieuwsbericht en agendabericht op de website van Persbureau Ameland. Dit geldt voor alle bedrijven en organisaties die in op de app Ameland Actueel bijeengebracht zijn in een handig adressenboek. Een presentatie kost slechts 100 euro voor het eerste jaar en daarna 25 euro voor verlenging van een jaar. Aanmelden kan hier.
  • Verhuurders kunnen hun accommodatie voor 25 euro 12 maanden op de app Ameland Actueel laten plaatsen en ook gebruikmaken van de berichtenservice en hun filmpjes laten zien. Verlenging kost ook 25 euro voor een jaar. Direct doen.

Zet je advertentie daar waar het gezien wordt zonder torenhoge kosten: op de meest gelezen Ameland nieuws website van Persbureau Ameland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *