Eindredacteur Geerts neemt afscheid van Terschelling TV

TERSCHELLING – “Na bijna drie jaar met plezier te hebben gewerkt voor Terschelling TV, neem ik nu afscheid van het team. Hoe leuk ik sommige onderdelen van mijn werk als eindredacteur ook vond, ik kon mij niet meer vinden in de visie van de stichting Terschelling TV.”

Terschelling TV richt zich voornamelijk op het positief in beeld brengen van het eiland Terschelling. Echter, De persoonlijke journalistieke interesses van Geerts liggen dichter bij het maken van onafhankelijk nieuws. Tijdens de coronacrisis is dit verschil in visie duidelijker geworden. Geerts: “Als er nieuws is omtrent het coronavirus moet je dat gewoon kunnen melden. Je moet niet bang zijn dat er door het nieuws wat je wil brengen minder toeristen naar het eiland zullen komen.”

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18261

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *