Eilandmeisje en haar Vogelboek

TERSCHELLING – Marloes Fopma van Terschelling en haar bedrijf Eilandmeisje en uitgeverij Eilandwijs heeft haar boek Vogels van de Wadden gelanceerd op ons buureiland. Geluidskunstenaar en fervent vogelaar Sytze Pruiksma was bij de boekpresentatie aanwezig en hij ontroerde de aanwezigen met zijn vogelgeluiden. In het filmpje hieronder is daar kort iets van te horen.

"Voor dit boek kroop ik in de huid van 25 vogelsoorten om vanuit mijn fascinatie en liefde voor deze prachtige eilandbewoners hun eigen unieke verhaal te vertellen," zegt Eilandmeisje Fopma. "Dit boek is daarmee geen vogelgids, maar je leest het ware levensverhaal van deze waddenvogels zodat je ze echt leert kennen."

Fopma verder: "En helemaal tof, dit boek is bij ALLE lokale boekhandels te krijgen in Nederland! Bestel dus lokaal, of rechtstreeks bij mij voor een gesigneerd exemplaar (online of kom langs in mijn nieuwe Verhalen-atelier Eilandwijs in Midsland Noord)."

Het boek is binnenkort bij Amelander musea en winkels te koop, nu al te bestellen, en kost € 29,95.

lees hier ook over Vogels van de Wadden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *