Eilandgasten: nog één vrouw over

AMSTERDAM – Net 5 komt in maart met een nieuw datingprogramma: Eilandgasten op Zoek naar de Liefde. In de show helpt de zender vier vrijgezelle mannen in hun zoektocht naar een vriendin. De vrouw moet bereid zijn alles op te geven voor een bestaan op een Waddeneiland. Afgelopen week werden Johnny de Jong en zijn vrouwen gefilmd op Ameland. Vandaag zwaaide hij de op één na laatste vrouw uit.

“Je zal er maar wonen! Op Vlieland, Schiermonnikoog, Terschelling of Ameland”, stelt de zender. “Wie er geboren wordt, wil er meestal niet meer weg. Er is ook veel voor te zeggen om te blijven: schoonheid, rust en natuur… Maar er kleven natuurlijk ook wel een paar nadelen aan. De liefdesvijver om in te vissen is namelijk niet zo groot en vind maar eens iemand op de wal die de stap wil wagen om zich op een eiland te vestigen.”

Hieronder de oproep. Twaalf vrouwen werden geselecteerd en na één dag waren daar nog zes van over. Inmiddels heeft Johnny zijn favoriet gekozen.

>>> lees hier over Eilandgasten op Zoek naar Liefde

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *