Eigen website met Karakter

HOLLUM – Roeisloep karakter heeft sinds kort een eigen website.
“Op www.karakter-ameland.nl presenteren we ons roeiteam aan alle mensen die ons ondersteunen, een warm hart toedragen of op een andere manier betrokken zijn bij ons ‘roei-wel-en-wee’. Op de site zijn o.a. onze wedstrijdkalender, nieuwtjes, wedstrijdverslagen, filmpjes, etc vinden. Daarnaast zijn belangrijke items uiteraard de pagina’s waarin we ons team voorstellen en onze sloep presenteren,” vertelt Suzanne Rozema, die de afgelopen weken hard aan de website heeft gewerkt.

Sinds 3 maart is de damesroeiploeg alweer druk in training voor de eerste wedstrijden van het seizoen op 17 en 24 april in respectievelijk IJmuiden en Grou. Op dit moment trainen ze iedere woensdag- en vrijdagavond, maar binnenkort starten ze met een extra roeitraining zodat ze goed getraind aan de start van de eerste wedstrijden én de HT-race (Harlingen-Terschelling) op 14 mei zullen verschijnen. De dames met Karakter vertrekken drie keer per week rond 18.00 uur uit de haven van Nes. De passagiers op de laatste veerboot naar Ameland kunnen de dames zien vechten tegen de elementen op het wad.

>>> de website van Karakter is te vinden op de Links-pagina onder de K van Karakter 

© Persbureau Ameland 2010,
op dit artikel rust copyright.  

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *