Eerste padelbaan op Ameland

BUREN – De allereerste op Ameland én ook de primeur op alle Waddeneilanden. Vakantiepark Klein Vaarwater heeft een van de tennisbanen ingeruild voor een outdoor padelbaan.

De baan is te huur voor parkgasten, Amelanders, maar ook voor toeristen die niet op het vakantiepark verblijven. Eigen rackets en ballen meenemen mag, maar dit is niet nodig, deze zijn bij de huur van de baan inbegrepen.

Padel

Padel is een mix tussen tennis en squash en de sport wordt steeds populairder in Nederland. Padel wordt gespeeld met vier personen in teams van twee spelers of als enkelspel. De regels en puntentelling zijn bijna gelijk aan tennis, maar bij padel mogen de spelers de omringende gaas- en glaswand gebruiken voor het maken van punten.

Meer sportfaciliteiten op het park

Op Klein Vaarwater is naast padel nog veel meer te beleven op het gebied van sport. Het park beschikt over een tennisbaan, een zwembad, fitness, midgetgolfbaan en bowlingbaan.

Bron Klein Vaarwater

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *